Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ - "Η ΠΑΓΙΔΑ"

"ΠΗΝΕΛΟΠΗ"

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΤΕΚΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00007 ] - [ 2009.08.10 22:00 ]

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ - ΠΑΓΙΔΑ"

"ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ - ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ - ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ - ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΣΥ ΑΝΤΡΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ Η ΖΩΗ"

ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" [Πα.Συ.Α.] ΓΡΑΦΟΥΝ:

Η ΠΑΓΊΔΑ…

Καταρχήν άνθρωπε…σε πήραν από το φυσικό σου περιβάλλον, από το χωριό σου. Είχες το σπιτάκι σου, το κτηματάκι σου, την κοτούλα σου, την κατσικούλα σου. Είχες στέγη και φαγητό. Μπορούσες να έχεις αντίστοιχα εσύ άντρα μια γυναίκα, και εσύ γυναίκα έναν άντρα, παιδιά και οικογένεια …και συνεχιζόταν η ζωή.

Μετά θέλησαν να σε ξεσπιτώσουν, να σε αφήσουν χωρίς σπίτι, και χωρίς οικογένεια, να σε αποδυναμώσουν. Φτιάξανε τις πόλεις. Αχανείς πόλεις, με πολλά σπίτια, πολυκατοικίες με σπίτια κουτιά…και δρόμους πολλούς δρόμους, να χάνεσαι, να εκνευρίζεσαι, και να χάνεις τον χρόνο σου, την ζωή σου ολόκληρη. Σε βάλανε σε ένα μονοπάτι να κυνηγάς την ευτυχία δια μέσου του χρήματος. Σου πετάξανε λαμπερά πράγματα. Ρούχα όμορφα από μόδιστρους, αυτοκίνητα ακριβά, πολυτελή σπίτια, ακριβά έπιπλα.

Φτιάξανε εργοστάσια και εταιρείες, και σε βάλανε να δουλεύεις εκεί. Σε κοροϊδέψανε, σου είπαν ότι θ΄ αποκτήσεις πολλά χρήματα, και μετά θ’ αποκτήσεις σπίτια, αυτοκίνητα, ρούχα κοσμήματα. Εσένα άντρα σου είπαν ότι με όλα αυτά θα έχεις πολλές γυναίκες δίπλα σου, αλλά δεν σου είπαν ότι θα έρχονται και θα φεύγουν. Ούτε καν θα σε θυμούνται αν δεν έχεις χρήματα. Ότι θα σε συναντάνε και θα ξεχνάνε, και εκείνες απογοητευμένες που σε συναντήσανε να έχεις για λίγο χρήματα, αλλά ο δρόμος της πόλης σ΄ έχει ντύσει με γελοία ρούχα που δεν θα θυμίζουν τίποτα από άντρα, και θα σε έχουν μάθει να τρως τέτοιες τροφές που όλο σου το σώμα θα έχει γεμίσει με λίπος και οιστρογόνα, που καθόλου επιθυμητό θα είναι από τις γυναίκες.

Όσο για τις γυναίκες τις είπανε ότι για να είναι άξιες και ικανές, δεν πρέπει να κάνουν παιδιά και να δουλεύουνε όσο πιο πολύ μπορούνε, πρέπει να είναι ίσες με τους άντρες, και τελικά «αυτοί» κατάφεραν το αναπόφευκτο να βάλουν σε ένα μεγάλο πόλεμο τον άντρα και την γυναίκα.

Στήσανε ένα μηχανισμό δήθεν δικαιοσύνης, που χαντακώνουν όλα τα παιδιά του δήθεν πολιτισμένου κόσμου.

Γυναίκες χωρίς άντρες έρμαιες στην τύχη τους αλλά ίσες!!! Άντρες που κυνηγάνε το χρήμα αλλά χάσανε τα πάντα. Παιδιά που έρχονται σε τούτο τον κόσμο που τον μπαμπά τους τον ονομάσανε «εγκληματία», το σύστημα δικαιοσύνης, όταν θα τα πάρει στην αγκαλιά του, και όταν θα τα θέλει παρέα του.

Άνθρωπε είχες ευτυχία κάποτε, εκεί στο μικρό βουνό, κάποιοι σε κοροϊδέψανε.

Σου στήσανε ένα μηχανισμό και μπήκες μέσα. Μπορείς να βγεις όμως, σκέψου και αντί ένα βήμα μπροστά κάνε ένα βήμα πίσω. Αύριο που θα ξυπνήσεις μην ανοίξεις την τηλεόραση, ούτε το ραδιόφωνο, μην αγοράσεις μία τυρόπιτα από τον δρόμο, πάρε μαζί σου σπιτικό φαγητό. Μην δείς ρούχα στην βιτρίνα, φόρα ότι θες, ότι σε διασκεδάζει. Πήγαινε και σήμερα για δουλειά αλλά σκέψου πως θα ξεφύγεις από αυτό το μονοπάτι «παγίδα» που σου έβαλαν να περπατάς. Δες τον άντρα σου πιο φιλικά, και συ άντρα την γυναίκα σου πιο ανθρώπινα. Ενωθείτε άνθρωποι, γιατί κάποιοι μας στήσανε παγίδα και μας τα κλέψανε όλα, πατρίδα, περιουσία, σπίτι, γη, χωράφια, οικογένεια, ήθη, έθιμα, και το μυαλό μας. Μήπως αυτοί που μας στήσανε την παγίδα, μισούν τους ανθρώπους, μήπως τους προορίζουν για κάτι άλλο… ? Άνθρωπε σκέψου και ενώσου μαζί με τον συντροφό σου, με τον συνάθρωπό σου με την οικογένειά σου. Συμβουλή μου, κάνε ένα βήμα πίσω, κάνε κάτι που δεν στο είπαν από τα κανάλια της Τ.V. δεν το είδες στην αφίσα, δεν στο είπε ο φίλος σου. Μην στενοχωριέσαι αν δεν έχεις χρήματα, δεν τα θέλουμε θα τους τα χαρίσουμε, ούτε τα ρούχα τους, είναι άσχημα, ούτε την ψευδο-τεχνολογία τους, μας αρρωσταίνει και μας κάνει γέρους. Πρέπει να το πούμε στα παιδιά μας, να φτιάξουμε «κρυφά σχολεία», δεν χρειαζόμαστε την μόρφωση τους, την μεγάλη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας την κάψανε. Όλα είναι λάθος, απλά άνθρωποι ενωθείτε, σκεφτείτε κάντε ένα βήμα πίσω για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από το μονοπάτι «παγίδα». . . .

Λ.Σ.